GOOD×  DESIGN

GOOD TIMES!

Grafisk design med tverrfaglig kunnskap

 

Meg og mitt

Jeg heter Martin og er en grafisk designer fra Sandnes bosatt i Oslo. Jeg jobber iherdig for å dele gode tanker og god design med næringslivet her til lands, og ut over grensene.

Jeg er ikke bare grafiker... Jeg har i tillegg en bachelorgrad innen økonomi & administrasjon. Denne kompetansen gir meg et bedre syn på næringslivet og dets utfordringer. Med fordypning innen bedriftsutvikling har jeg jobbet med strategi, markedsføringsledelse og bedriftspsykologi. Jeg sier ikke at jeg er rutinert innen gründerskapet, men jeg forstår situasjonen en hel del bedre. Empati skaper god kommunikasjon.

Levert funksjonell design siden 2015

× = Times
Denne gangen tenkte jeg å kjøre på med et lite ordspill. De som har møtt laidback meg kjenner fort igjen tilstedeværelsen av nitriste ordspill så hvorfor ikke gjøre det storformat. 
Det hele stammer fra matematikkens ikon for "gange" eller "multiplikasjon" om du vil. 

Reale puns skjer når man innser at good× står for Good Times. Det er også en småfrisk peker mot (beklager) typesnittet Times new roman. (× New Roman).

Tidligere & nåværende kunder

I tillegg til oppdrag tømmer jeg hodet for rare, sprø eller bare overflødige ideer fra tid til annen. Sjekk ut disse verkene under "playground"

 

FollowFb.Ins.
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!